Tokius lašišos pyragaičius ruoškite ir šeimos pusryčiams ar vakarienei, ir vakarėliui. Tik nepatingėkite pagaminti iš didesnės ingredientų porcijos – lašišos pyragaičiai greitai dings nuo stalo.

Gaminimo eiga

* Dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį, kapotus krapus, citrinos žievelę, druską ir pipirus.

* Lašišos filė padalinkite į tris lygias dalis.

* Tešloje išpjaukite 9-10cm skersmens apskritimus. Į apskritimo vidurį dėkite šaukštą kreminio sūrio įdaro ir įspauskite lašišos gabalėlį. Patepkite kraštelius kiaušinio plakiniu.

* Dėkite ant viršaus antrą apskritimą ir kraštus užspauskite šakute.
Padenkite paviršių kiaušinio plakiniu.

* Kepkite pyragaičius 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

* Iškepus leiskite šiek tiek atvėsti.