Nuostabus dalykas tos mini užkepėlės su grybais – tinka tiek pusryčiams ar vakarienei, tiek įsidėti į pietų dėžutę ar neštis į pikniką gamtoje. Užkepėlės minkštos ir itin turtingo skonio, tad abejonių nėra – tikrai patiks!

Gaminimo eiga

* Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais ir berkite į keptuvėje pakaitintą aliejų. Grybams kiek pakepus užberkite Himalajų druskos, sudėkite smulkintas česnako skilteles, pamaišykite.

* Grybams pakepus į keptuvę įdėkite sviesto ir suberkite špinatus. Kepkite, kol špinatai suminkštės.

* Kiaušinius išsukite su graikišku jogurtu ir druska.

* Į kiaušinių masę supilkite pakepintus pievagrybius su špinatais, įberkite fetos sūrį, išmaišykite. Ten pat supilkite persijotus miltus, išmaišykite.

* Tešlą pilkite į keksiukų formeles ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

* Iškepusiems leiskite šiek tiek atvėsti ir skanaukite.