Porcijos: 3

Norintiems greitai paruošiamo deserto kviečiame pasigaminti obuolių pyragėlius. Vos iš kelių ingredientų pagamintas skanėstas tikrai sužavės ne vieną. Obuolių pyragėlius skanaukite jiems šiek tiek atvėsus.

Gaminimo eiga

  • Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

  • Juos suberkite į sausą keptuvę, užpilkite cukraus, cinamono, vandens ir uždengę dangčiu palikite užvirti. Pamaišykite ir virkite, kol vanduo išgaruos.

  • Ant kvietinės tortilijos vidurio dėkite karamelizuotų obuolių, kraštą patepkite vandeniu. Sulenkite tortiliją perpus, kraštus užspauskite šakute.

  • Šitokius pyragėlius dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą aliejų.

  • Iškepusius apvoliokite cukraus ir cinamono mišinyje ir mėgaukitės nuostabaus skonio ir aromato obuolių pyragėliais.