Ingredientai
Norintiems greitai paruošiamo deserto kviečiame pasigaminti obuolių pyragėlius. Vos iš kelių ingredientų pagamintas skanėstas tikrai sužavės ne vieną. Obuolių pyragėlius skanaukite jiems šiek tiek atvėsus.
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Juos suberkite į sausą keptuvę, užpilkite cukraus, cinamono, vandens ir uždengę dangčiu palikite užvirti. Pamaišykite ir virkite, kol vanduo išgaruos.
Ant kvietinės tortilijos vidurio dėkite karamelizuotų obuolių, kraštą patepkite vandeniu. Sulenkite tortiliją perpus, kraštus užspauskite šakute.
Šitokius pyragėlius dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą aliejų.
Iškepusius apvoliokite cukraus ir cinamono mišinyje ir mėgaukitės nuostabaus skonio ir aromato obuolių pyragėliais.