Picos kamuoliukai patiks tiems, kas ieško naujų idėjų užkandžių stalui. Jei tik turite šaldytos picos tešlos, procesas bus itin paprastas ir greitas. Garantuojame – picos kamuoliukai tikrai susilauks valgytojų dėmesio.

Gaminimo eiga

* „Mantinga“ picos tešlą išvyniokite kepimo skardoje ir žiedu išspauskite apskritimus. Patepkite juos pomidorų padažu.

* Ant viršaus uždėkite po „Gouda“ sūrio griežinėlį, čiorizo dešros riekelę, šviežio baziliko lapelį. Ir kiekvieną apskritimą sulankstykite taip, kad gautumėte rutuliuką.

* Padėkite ant skardos sujungimo puse žemyn, o paviršių patepkite alyvuogių aliejumi.

* Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

* Iškepusius dekoruokite baziliko lapeliais ir neškite į stalą.