Ingredientai
Kepimo aliejus
10 ml
Kumino sėklos
5 g
Raudonasis svogūnas
5 vnt.
Geltonoji saldžioji paprika
5 vnt.
Kininis kopūstas
50 g
Laiškinis svogūnas
10 g
Citrinos griežinėliai
3 vnt.
Avokadas
30 g
Porcijos: 2
Pupelių salotos taps puikiu patiekalu tiek pusryčiams, tiek pietums ar vakarienei. Sočios ir labai maistingos jos gali tapti ir gardžiu garnyru. Valgykite pupelių salotas, kol karštos.
Gaminimo eiga
Kepimo aliejų supilkite į keptuvę, ten pat suberkite konservuotas sviestines pupeles, kumino sėklas, išmaišykite, pakepkite.
Į keptuvę suberkite šiaudeliais pjaustytą svogūną, papriką, kininį kopūstą, pamaišykite, pakepkite.
Supilkite pomidorų pastą, smulkintą laiškinį svogūną, užberkite druskos, išmaišykite.
Patiekite su citrinos ir avokado griežinėliais ir skanaukite.