Ingredientai
Itin soti ir maistinga yra ši pusryčių kesadilija. Joje telpa tiek daug, kad garantuotai jėgų užteks iki kol sulauksite pietų. Pusryčių kesadilija skaniausia, kol šilta, bet gardu valgyti ir atvėsusią.
Gaminimo eiga
Kiaušinius išsukite su džiovintu čiobreliu, druska ir pipirais.
Į pakaitintą keptuvę dėkite šaltai rūkytos šoninės juosteles ir apkepkite iš abiejų pusių.
Tada į keptuvę ant šoninės supilkite kiaušinių plakinį ir ant viršaus uždėkite kvietinę tortiliją. Uždenkite keptuvę dangčiu.
Po poros minučių keptuvės turinį apverskite, įdėkite sviesto ir pakepinkite.
Ant kesadilijos viršaus užtarkuokite čederio sūrio, vienoje jos pusėje išdėliokite karštai rūkytos kiaulienos filė riekeles, salotų lapus, griežinėliais pjaustytą avokadą, kelis pomidoro skridinėlius.
Užberkite pipirų, dar užtarkuokite čederio sūrio. Perlenkę kesadiliją pusiau išimkite iš keptuvės ir pusryčiaukite.