Ingredientai
Kiaušiniai
2 vnt.
Čederio sūris
20 g
Balta duona
2 riekelės
Laiškinis svogūnas
10 g
Sviestas
10 g
Parmezano sūris
5 g
Porcijos: 1
Jei nusibodo kiaušinienės, kviečiame išsikepti pusryčių skrebutį. Traškus iš išorės ir minkštas viduje. Pusryčių skrebutį patiekite iškart vos pagaminę.
Gaminimo eiga
Iš baltos duonos riekių stiklinėle išspauskite apskritimus.
Kiaušinius išplakite su žiupsneliu pipirų.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir dėkite kepti duonos riekę.
Į jos vidurį berkite smulkiai pjaustytų laiškinių svogūnų, tarkuoto čederio sūrio. Įpilkite kiaušinio plakinio ir ant viršaus uždėkite išspaustą apskritimą.
Apkepkite iš abiejų pusių. Jei trūksta, įdėkite dar sviesto.
Iškepusį skrebutį apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir skanaukite.