Ingredientai
Itin maistingas patiekalas – salotos su bolivine balanda. Rekomenduojama norintiems maitintis sveikai, tačiau skaniai, taip pat – besirūpinantiems išlaikyti turimą svorį. Salotos su bolivine balanda – be galo gardžios.
Gaminimo eiga
Užvirkite vandenį ir suberkite bolivinės balandos kruopas. Pamaišykite.
Ilgavaisį agurką nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite smulkiais kubeliais, suberkite į dubenį.
Ten pat berkite smulkiai pjaustytą svogūną, nedideliais gabaliukais pjaustytus pomidorus, avokadą, griežinėliais smulkintas alyvuoges.
Paruoškite padažą: į alyvuogių aliejų supilkite austrių padažą, įspauskite citrinos sulčių, įberkite druskos ir išmaišykite.
Ant pjaustytų daržovių supilkite išvirusias ir atvėsusias bolivines balandas, užpilkite paruošto padažo ir išmaišykite.
Patiekdami salotas su bolivine balanda užberkite saulėgrąžų sėklų ir smulkinto laiškinio svogūno.