Ingredientai
Trapūs, tačiau tikrąja šio žodžio prasme burnoje ištirpstantys šokoladiniai sausainiai. Gaminkite juos kasdienai ar ypatingai šventei. Šie šokoladiniai sausainiai visad sulaukia pasisekimo.
Gaminimo eiga
Į karšto vandens vonelę sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą, šokoladą ir suberkite rudąjį cukrų. Maišykite, kol gausite vientisą masę. Atidėkite į šalį.
Kitame inde cukrų išsukite su kiaušiniu, kol masė pabals, ir supilkite į kiek jau pravėsusį šokoladą. Išmaišykite.
Į masę įsijokite miltus, kakavos milteliu ir išmaišykite.
Tešlą kabinkite šaukštu ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, suformuodami apvalius sausainius. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 13 minučių.
Iškepusius sausainius visiškai atvėsinkite, apibarstykite cukraus pudra ir mėgaukitės.