Trapūs, tačiau tikrąja šio žodžio prasme burnoje ištirpstantys šokoladiniai sausainiai. Gaminkite juos kasdienai ar ypatingai šventei. Šie šokoladiniai sausainiai visad sulaukia pasisekimo.

Gaminimo eiga

  • Į karšto vandens vonelę sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą, šokoladą ir suberkite rudąjį cukrų. Maišykite, kol gausite vientisą masę. Atidėkite į šalį.

  • Kitame inde cukrų išsukite su kiaušiniu, kol masė pabals, ir supilkite į kiek jau pravėsusį šokoladą. Išmaišykite.

  • Į masę įsijokite miltus, kakavos milteliu ir išmaišykite.

  • Tešlą kabinkite šaukštu ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, suformuodami apvalius sausainius. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 13 minučių.

  • Iškepusius sausainius visiškai atvėsinkite, apibarstykite cukraus pudra ir mėgaukitės.