Ingredientai
Pietums ir vakarienei – traški vištiena kukurūzų apvalkale. Šiai minkštai mėsytei traškia išore tikrai neliksite abejingi. Vištieną kukurūzų apvalkale patiekite, kol karšta.
Gaminimo eiga
* Kukurūzus kiek patrupinkite ir sumaišykite su česnako granulėmis bei džiūvėsėliais.
* Ant vištienos pilkite aliejų, berkite druskos, kario prieskonių ir gerai išmaišykite. Uždengę maistine plėvele ir leiskite pusvalandį pasimarinuoti.
* Vištienos gabaliukus pavoliokite miltuose, tada – kiaušinių plakinyje, galiausiai – kukurūzų ir džiūvėsėlių mišinyje.
* Įkaitintame aliejuje vištieną kepkite po 3 minutes iš abiejų pusių.
* Iškepusią vištieną perkelkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 5 minutes.
* Patiekdami iškepusią vištieną apšlakstykite majonezu, uždėkite kelis avokado griežinėlius. Puoškite vištieną kukurūzų apvalkale petražolių lapeliais bei kukurūzų dribsniais.