Ingredientai
Troškinys su kiaulienos dešrelėmis itin tiks vėsesnę dieną. Sotaus, kvapnaus ir tikrai gardaus patiekalo receptu dalijasi virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Troškinys su kiaulienos dešrelėmis itin patiks tiems, kas mėgsta vieno puodo patiekalus.
Gaminimo eiga
Puode pakaitinkite aliejų ir suberkite stambesniais griežinėliais pjaustytas karštai rūkytas dešreles. Pakepinkite ir atidėkite.
Į tą pačią keptuvę įdėkite sviesto ir apkepkite smulkintus svogūnus ir česnaką, žiedeliais pjaustytas morkas.
Šiems truputį apkepus suberkite maždaug į 4 dalis supjaustytus šitakio grybus.
Pakepus grybams ir daržovėms ant jų supilkite pomidorų tyrę, suberkite dešreles ir viską išmaišykite. Užpilkite vištienos sultinio ir troškinkite 15 minučių.
Tada ant viršaus suberkite perlinį kuskusą, išmaišykite ir virkite dar 3 minutes.
Troškinį nukelkite nuo ugnies, apibarstykite smulkintais krapais ir ragaukite.