Ingredientai
Rikotos sūris
100 g
Krienai
10 g
Raudonasis svogūnas
1 vnt.
Ridikėliai
60 g
Agurkas
1 vnt.
Svogūnų traškučiai
50 g
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Batoną supjaustykite 1,5–2 centimetrų riekutėmis. Mažu stikliuku į vidų įspauskite batono minkštimą, riekutes sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, kraštelius aptepkite lydytu sviestu ir 7 minutėms šaukite į 180 laipsnių orkaitę.
* Į indą su smulkintais svogūnų laiškais dėkite rikotos sūrį, krienus, berkite pipirus ir viską išmaišykite.
* Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, ridikėlius sutarkuokite žiedeliais, agurką – juostelėmis.
* Iškepusius batono „indelius“ pripildykite kremo, ant viršaus uždėkite susuktą agurko juostelę, svogūno ir ridikėlio griežinėlių, apibarstykite svogūnų traškučiais.