Ingredientai
„Mantinga“ mielinė sluoksniuota tešla
2
lapeliai
kanapių sėklų branduoliai
žiupsnelis
laiškinis svogūnas
10
g
druska ir pipirai
pagal skonį
majonezas
60
g
krienai
20
g
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Iš atšildytos „Mantinga“ mielinės sluoksniuotos tešlos išspauskite apskritimus ir patepkite juos kiaušinio plakiniu.
* Apibarstykite kanapių sėklų branduoliais ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.
* Kiaulienos liežuvio vyniotinį supjaustykite kubeliais, sumaišykite su smulkintu laiškiniu svogūnu, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite su majonezu bei krienais.
* Iškepusius pyragaičius perpjaukite, įdėkite kiaulienos liežuvio įdaro ir uždenkite kita puse.