Šie užkandžių iešmeliai nustebins daugelį, nes tikrai nedažnai matomi ant vakarėlių ar iškylų stalo. Produktų jiems pagaminti reikia nedaug, o ir paruošti juos itin paprasta. Užkandžių iešmelius pateikite vos iškeptus.

Gaminimo eiga

* Atšildytą „Mantinga“ mielinę sluoksniuotą tešlą supjaustykite juostelėmis.

* Sūrį kepimui supjaustykite kubeliais.

* Ant medinio pagaliuko verkite tešlos juostelę, sūrio gabaliukus, alyvuoges, vyšninius pomidorus. Kaip tešla turi apgaubti kiekvieną ingredientą, rodo virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks.

* Paruoštus iešmelius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.