Norintiems nesudėtingo, bet nepakartojamo skonio deserto kviečiame pasigaminti vaflių tortą. Tiesiog burnoje tirpstantis desertas visada sulaukia didžiulio pasisekimo. Vaflių tortas puikiai tiks ir švenčių stalui.

Gaminimo eiga

  • Vaflių lakštą pertepkite karamelizuotu sutirštintu pienu „Rududu“. Uždėkite kitą vaflio lakštą.

  • Ant viršaus užpilkite saldinto sutirštinto pieno, paskirstykite, ant viršaus uždėkite kitą lakštą. Taip ir formuokite vaflių tortą.

  • Pagamintą vaflių tortą dėkite į šaldytuvą 1 valandai.

  • Vaflių tortą supjaustykite gabaliukais ir kiekvieną jų viena puse pamerkite į ištirpintą juodąjį šokoladą.

  • Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, apibarstykite lazdyno riešutais ir dėkite į šaldytuvą 20 minučių, o tada jau galite ragauti.