Jei jums įdomu išbandyti naujus receptus, kepkite šį vištienos filė kepsnį. Minkšta, sultinga mėsytė, o kepsnys – sotus ir itin gardus. Vištienos filė kepsnį patiekite su barbekiu padažu.

Gaminimo eiga

* Vištienos filė supjaustykite kubeliais. Suberkite į dubenį. Ten pat įmuškite du kiaušinius, įberkite kumino sėklų, druskos ir pipirų pagal skonį, suberkite miltus, tarkuotą mocarelos sūrį, smulkiai pjaustytą laiškinį svogūną. Viską gerai išmaišykite.

* Į keptuvę dėkite žiedą, į jį įpilkite rapsų aliejaus ir šiam įkaitus dėkite kelis šaukštus vištienos masės.

* Pagrindui pakepus žiedą nuimkite ir kepsnį apverskite. Iškepusį perkelkite ant popieriaus – kad sugertų riebalus.

* Apibarstykite vištienos filė kepsnį smulkintais krapais ir patiekite su barbekiu padažu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai