Šįkart virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks pademonstruos, kaip pagaminti itin gardų vištienos šnicelį. Patikėkite – valgant šį patiekalą jums tikrai nieko nepritrūks. Vištienos šnicelis – tikriems karališkiems pietums.

Gaminimo eiga

* Vištienos krūtinėlę gerai pamuškite mėsos plaktuku.

* Kvietinius miltus sumaišykite su paprika ir druska.

* Vištieną pavoliokite miltuose su prieskoniais, tada – kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

* Šitaip paruoštą kepsnį dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą aliejų ir virkite 5 minutes. Iškeptą kepsnį perkelkite ant popierinio rankšluosčio. Apibarstykite druska.

* Smulkiai pjaustytas „Romaine“ salotas sumaišykite su majonezu.

* Vištienos kepsnį patiekite su ant viršaus uždėtomis salotomis, čiorizo dešros griežinėliais ir kietojo sūrio drožlėmis. Pjaukite ir skanaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai