Tikras rudeniškas užkandis yra duonos riekelės su voveraičių užtepėle. Kreminės tekstūros ir labai kvapni užtepėlė sužavės kiekvieną valgytoją. Užkandžius su voveraičių užtepėle ruoškite tiek kasdieniam, tiek švenčių stalui.

Gaminimo eiga

  • Į kiek pakaitintą keptuvę suberkite smulkiai pjaustytas voveraites.

  • Ant voveraičių berkite smulkintą česnaką, viską gardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.

  • Tada į keptuvę įdėkite sviesto, šviežio čiobrelio lapelių, kreminio sūrio ir kepdami maišykite, kol gausite vientisą masę.

  • Voveraičių masę perkelkite į indą ir išmaišykite su smulkintu laiškiniu česnaku.

  • Itališką duonelę supjaustykite riekelėmis ir pakepkite ant sausos keptuvės iš abiejų pusių.

  • Ant paskrudintos itališkos duonelės dėkite voveraičių užtepėlės, puoškite smulkintu laiškiniu česnaku ir mėgaukitės nuostabiu užkandžiu.