Ingredientai
morkos
1
vnt.
saliero lapkočio
1
vnt.
svogūnų
2
vnt.
anties kaulų
1
vnt.
česnako
3
skiltelės
nesmulkintų juodųjų pipirų
1
a. š.
vandens
3
l
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
krapų šakelių
keletas
Porcijos: 4
Antienos sultinys su daržovėmis – ir maistas, ir vaistas. Tinka tiek norintiems lengvos sriubos, tiek jaučiantiems peršalimo simptomus ar tiesiog norintiems sušilti. Prieš patiekiant antienos sultinį su daržovėmis pagardinkite druska, pipirais ir krapų šakelėmis.
Gaminimo eiga
* Daržoves stambiai supjaustykite. Antienos kaulus pasmulkinkite.
* Visus ingredientus sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite šaltu vandeniu. Užvirkite ir nugriebkite putas. Virkite apie 1.5–2 val. ant nedidelės kaitros.
* Išvirusį sultinį perkoškite.
* Prieš patiekiant pagardinkite druska, pipirais ir krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai