Ingredientai
Konservuoti avinžirniai
150 g
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Raudonos aitriosios paprikos
0.5 vnt.
Žaliosios citrinos sulčių
1 v. š.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Petražolės
1 v. š.
Porcijos: 2
Avinžirnių ir paprikų salsa – puikus užkandis ar garnyras prie mėsos. O juk ir sveikatai naudingas. Patiekite avinžirnių ir paprikų salsą atskiruose indeliuose.
Gaminimo eiga
1. Konservuotus avinžirnius sumaišykite su kubeliais pjaustytu svogūnu, kepta konservuota paprika ir smulkiai kapota aitriąja paprika.
2. Viską pagardinkite žaliosios citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, smulkintomis petražolėmis bei prieskoniais. Gerai avinžirnių ir paprikų salsą išmaišykite.
Skanaus!