Ingredientai
Brusketos su mėlynojo pelėsio sūriu – ir pusryčiams, ir vakarienei, ir į pikniką. Tikras malonumas valgyti tokią brusketą. Brusketas su mėlynuoju pelėsio sūriu papuoškite kalendrų lapeliais.
Gaminimo eiga
* IKI ispanišką duonelę perpjaukite per pusę išilgai. Persikus arba nektarinus supjaustykite griežinėliais.
* Pjaustytus vaisius pagardinkite aliejumi, prieskoniais ir actu. Gerai išmaišykite.
* Perpjautą duonelę apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska, pipirais.
* Pamarinuotus vaisius ir duonelę dėkite kepti ant grilio iš abiejų pusių po 2 min.
* Pelėsinį sūrį supjaustykite riekelėmis.
* Ant apkeptos duonelės sudėkite vaisius ir riekelėmis pjaustytą sūrį.
* Brusketas papuoškite kalendrų lapeliais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG