Ingredientai
Bulvinių virtinukų
500 g
Cukinijos
0.5 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
1 sauja
Sviestas
60 g
Mėtų lapelių
1 saujelė
Tarkuoto kietojo sūrio
2 v. š.
Porcijos: 2
Jei nėra laiko, gaminkite bulvinius virtinukus su cukinija. Kol virtinukai virs, pakepinsite cukiniją ir beliks truputį patroškinti. Bulvinius virtinukus su cukinija patiekite apibarstę tarkuotu kietuoju sūriu.
Gaminimo eiga
* Bulvinius virtinukus išvirkite pasūdytame vandenyje.
* Cukiniją supjaustykite kubeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.
* Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite smulkintas cukinijas.
* Pagardinkite aitriąja paprika, juodaisiais pipirais ir druska. Išmaišykite.
* Į keptuvę sudėkite išvirtus virtinukus ir gerai išmaišykite.
* Berkite smulkintus svogūnų laiškus ir mėtų lapelius.
* Dėkite į lėkštę ir apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu. Papuoškite keletu mėtų lapelių.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG