Ingredientai
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Petražolės
0.5 saujos
Kalendros
0.5 saujos
Alyvuogių aliejus
50 ml
Raudonojo vyno acto
1 v. š.
Čimičiuris – padažas, atkeliavęs iš Argentinos tautinės virtuvės. Čimičiuris yra tikra skonių ir vitaminų bomba, tinkama tiekiant tinkamas tiek marinuojant, tiek jau paruoštas patiekalus gardinant. ". Ingredeintai elementarūs, tačiau skonis fantastiškai nuostabus
Gaminimo eiga
1. IKI aitriąją papriką, mėlynąjį svogūną, česnaką, IKI petražoles, IKI kalendras susmulkinkite.
2. Į pasirinktą indą sudėkite pjaustytus produktus, pilkite alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, pagardinkite druska bei pipirais.
3. Jei ragavote čimičiurį, sutiksite – skonis jo fantastiškas.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG