Ingredientai
Česnako galvos
1 vnt.
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Imbiero šaknies
1 gabaliukas
Cinamono
1 vnt.
Gvazdikėlių
3 vnt.
Lauro lapo
1 vnt.
Sojų padažo
250 ml
Vandens
100 ml
Rudojo cukraus
50 g
Virtų, luptų kiaušinių
6 vnt.
Gaminimo eiga
1. Česnaką ir aitriąją papriką perpjaukite pusiau, imbierą – griežinėliais, dėkite į prikaistuvį kartu su cinamono lazdele, gvazdikėliais bei lauro lapu. Viską apkepkite.
2. Supilkite sojų padažą, rudąjį cukrų ir vandenį ant skrudinamų prieskonių, užvirkite. Dėkite į stiklainį kiaušinius sluoksniuodami su virtu česnaku, paprikomis ir imbieru, tada supilkite likusį skystį.
PATARIMAI:
* Parą palaikykite kambario temperatūroje, vėliau perkelkite į šaldytuvą.
* Suvartokite per 10 dienų.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG