Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, porą perpjaukite išilgai į keturias dalis ir susmulkinkite griežinėliais, česnaką susmulkinkite. Mėsą išpjaustykite kaip išklotinę.
2. Dubenyje sumaišykite pjaustytą svogūną, porą, česnaką, druską, juoduosius pipirus, rozmarino lapelius, 100 ml sultinio bei riešutų ir džiovintų vaisių mišinį.
3. Mėsą pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, tada ant jos dėkite įdarą ir atsargiai susukite. Vyniotinį iš visų pusių suriškite virvelėmis. Ant viršaus užberkite dar druskos, juodųjų pipirų užpilkite alyvuogių aliejaus ir įtrinkite į mėsą. Vyniotinį dėkite į kepimo indą, įpilkite karšto vandens, įdėkite čiobrelių, raudonėlių, rozmarino ir šalavijo lapelius.
4. Kepkite 160 °C temp. orkaitėje 1 val ir 20 minučių.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG