Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Ievagrybių
2 saujos
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Krapai
1 sauja
Batonas
1 vnt.
Gaminimo eiga
1. Svogūną, česnakus supjaustykite griežinėliais, pievagrybius – perpus. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite kepti grybus. Kepinkite, kol pilnai apskrus, pagardinkite druska ir pipirais.
2. Sudėkite svogūnus ir česnakus, kepkite, kol suminkštės. Pilkite grietinėlę, troškinkite, kol grietinėlė šiek tiek sutirštės, susmulkinkite krapus ir dėkite į padažą, viską gerai išmaišykite.
3. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.
4. Į pasirinktą lėkštę dėkite grybus su padažu, patiekite su MANTINGA prancūzišku batonu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG