Ingredientai
Kaparėliai
0.5 saujos
Krapai
0.5 saujos
Kiaušiniai
1 vnt.
Maskarponės sūris
2 v. š.
Tortilijos
1 vnt.
Rūkytos lašišos
40 g
Mėgstamų salotų
1 sauja
Gaminimo eiga
1. Kaparėlius ir krapus susmulkinkite, kiaušinį sutarkuokite smulkia tarka ir viską sudėkite į indą. Dėkite maskarponės sūrį, pagardinkite druska ir pipirais bei viską gerai išmaišykite.
2. Ant tortilijos tepkite paruoštą kiaušinių kremą, dėkite rūkytą lašišą ir susukite suktinuką.
3. Į lėkštę dėkite salotų lapų ir supjaustytą lašišos suktinuką. Papuoškite krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG