Ingredientai

1 stiklainiui
baltojo vyno acto 150 ml
česnako 8 skiltelės
laurų lapų 2 vnt.
anyžių 3 vnt.
vandens 1200 ml
druskos 55 g
aitriųjų paprikų 550 g

Gaminimo eiga

1. Į prikaistuvį pilkite baltojo vyno actą, suberkite česnako skilteles, laurų lapus, anyžius. Viską sumaišykite ir užvirkite.

2. Supilkite vandenį, suberkite druską, išmaišykite ir užvirkite.

3. Į stiklainį sudėkite aitriąsias paprikas, užpilkite paruoštu marinatu.

PATARIMAI:

• Perkelkite į stiklainį ir laikykite šaldytuve.

• Suvartokite per 10 dienų.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai