Ingredientai
Svogūnėlio
1 vnt.
Mažų pomidoriukų
500 g
Mažų pomidoriukų
500 g
Alyvuogių aliejaus
50 ml
Baltojo vyno acto
50 ml
Žaliosios citrinos žievelės
0.5 vnt.
Riekelių duonos
2 vnt.
Žaliosios citrinos skiltelės
1 vnt.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, dėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir į dvi dalis supjaustytus pomidoriukus, įberkite druskos, kepkite, kol viskas suminkštės apie 4 min.
2. Pilkite baltojo vyno actą, įtarkuokite citrinos žievelę, berkite smulkintą kalendrą. Kepkite maišant kelias minutes.
3. Dėkite ant skrudintos duonelės. Papuoškite kalendros lapeliais bei žaliosios citrinos skiltele.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG