Ingredientai
Ir neturint daug laiko galima pasiruošti skanų pomidorų užkandį. Ypač dabar, kai pilni krepšiai daržovių, rekomenduojame pasigaminti pomidorų užkandį – liksite patenkinti.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA prancūziškus batonus su česnakinio sviesto įdaru kepkite 180 °C temp. orkaitėje tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. IKI GOURMET smulkiavaisius pomidorus dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min.
3. Į indelį dėkite rikotos sūrį, pagardinkite alyvuogių aliejumi, pipirais.
4. Į pasirinktą lėkštę dėkite pjaustytą česnakinį batoną, smulkiavaisius pomidorus, rikotos sūrį ir patiekite pomidorų užkandį.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG