Ingredientai
Be rūgštynių sriubos su šonine neįsivazduojamas šiltasis sezonas, kai galime pasiskinti rūgštynių tiesiog pievoje. Tačiau galima naudoti ir konservuotas. Išvirusią rūgštynių sriubą su šonine pagardinkite grietine ir krapų šakelėmis.
Gaminimo eiga
* Svogūną ir morką supjaustykite kubeliais.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepti smulkintus svogūnus su morkomis.
* Česnako skilteles smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę.
* Smulkintą šoninę dėkite kepti kartu su daržovėmis. Kepkite 5–7 min., kol viskas apskrus.
* Bulvę supjaustykite kubeliais.
* Prikaistuvyje įkaitinkite vištienos sultinį, į jį sudėkite keptą šoninę su daržovėmis ir kubeliais pjaustytas bulves. Virkite apie 20 min., kol išvirs bulvės.
* Tada sudėkite rūgštynes ir išmaišykite. Pavirkite dar 5 min.
* Išvirusią sriubą pagardinkite grietine ir krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG