Sluoksniuotos tešlos piršteliai su šokolado glaistudesertas, kurio paragauti norės visi. O pagaminti juos be galo paprasta ir greita. Patarimas: sluoksniuotos tešlos pirštelių su šokolado glaistu kepkite dvigubą porciją!

Gaminimo eiga

1. MANTINGA bemielę lankstytą sluoksniuotą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje.

2. Supjaustykite juostelėmis ir sudėkite ant nepridegančios skardos.

3. Kiaušinį išplakite su cukrumi. Gautu plakiniu patepkite tešlos juosteles.

4. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–15 min.

5. Juodą šokoladą išlydykite su grietinėle.

6. Iškeptas tešlos lazdeles iki pusės pamerkite į šokoladinį padažą. Apibarstykite kokosų drožlėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG