Ingredientai
Šaldytų žaliųjų žirnelių
3 saujos
Sviestas
2 v. š.
Tarkuotos citrinos žievelės
0.5 a. š.
Vasabio pastos
1 v. š.
Su duona, kitomis daržovėmis, o gal paskaninti sriubą – trinti žirneliai su vasabiu tiks daugeliui patiekalų. Patogu, nes svarbu šaldymo kameroje turėti žirnelių ir vasabio pastos. Ir sutikite – paragauti trintus žirnelius su vasabiu traukia jau vien dėl spalvos.
Gaminimo eiga
1. Žirnelius pamerkite į verdantį vandenį ir palaikykite 1 min.
2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir jame patroškinkite tarkuotą citrinos žievelę (1 min.).
3. Rankiniu trintuvu sutrinkite nuplikytus žirnelius kartu su lydytu sviestu, vasabio pasta ir prieskoniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG