Ingredientai
IKI plikytų ryžių
100 g
IKI plikytų ryžių
100 g
Cukinijos
1 vnt.
Porai
50 g
Česnako
1 skiltelė
Brokoliai
4 vnt.
Vištienos filė
1 vnt.
Aliejaus
3 v. š.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Špinatai
1 sauja
Gaminimo eiga
1. Ryžius dėkite į verdantį vandenį ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. Cukiniją, porą, česnaką supjaustykite griežinėliais, brokolių galvutes – pusiau.
3. Vištienos filė marinuokite aliejumi, druska bei pipirais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę iš abiejų pusių, kol apskrus. Į keptuvę sudėkite brokolius, cukinijas, česnakus, porą ir kepkite iš abiejų pusių, kol viskas apskrus ir vištiena pilnai iškeps.
4. Vištieną išimkite, į keptuvę, kurioje yra daržovės, įdėkite IKI špinatų lapų ir viską gerai išmaišykite. Į lėkštę dėkite keptas daržoves ir ant viršaus keptą vištienos filė.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG