Ingredientai
Vištienos krūtinėlės
200 g
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Vištienos sultinys
0.5 stiklinės
Špinatai
1 sauja
Ieškantiems naujo pietų recepto siūlome pasiruošti vištienos filė, troškinta grietinėlėje su špinatais. Švelnaus skonio patiekalas, kurį noriai valgys ir vaikai. Vištienos filė, troškinta grietinėlėje su špinatais, puikiai tiks ir vakarienei.
Gaminimo eiga
1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis.
2. Vištieną kepkite įkaitintame aliejuje po 2 min. iš abiejų pusių. Gardinkite druska ir pipirais.
3. Sudėkite smulkintus svogūnus ir česnako skilteles. Pakepkite dar 3–4 min., kol svogūnai suminkštės.
4. Pilkite vištienos sultinį ir grietinėlę. Patroškinkite apie 10 min.
5. Sudėkite špinatų lapelius ir dar patroškinkite 5 min. Vištienos filė, troškinta grietinėlėje su špinatais paruošta!
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG