Ingredientai
SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos
1
šaukštas
Majonezas
200
g
Druska
žiupsnelis
Avokadai
2
vnt.
SANTA MARIA GUACAMOLE mirkomojo padažo mišinys
1
pakelis
Mangai
0.5
vnt.
SANTA MARIA SALSA česnakinis padažas
1
indelis
Saldžiosios raudonosios paprikos
0.5
vnt.
Sezamų aliejus
0.5
šaukštelio
Kalendros
2
šaukštai
Avokadai
2
vnt.
Švieži, lengvi, intensyvaus skonio, grietininiai mirkomieji padažai ir užpilai. Šie padažai tinka prie visų Tex Mex“ patiekalų – ką pasirinksite, priklauso tik nuo Jūsų skonio. O geriausia tai, kad galite maišyti ir kaitalioti, kad gautumėte naujų skonio niuansų.
Gaminimo eiga
CHIPOTLE aitriųjų paprikų majonezas
Sumaišykite visus ingredientus.
Mangų gvakamolė
Sumaišykite avokadus su GUACAMOLE mirkomuoju padažu ir sudėkite mango kubelius.
Salsos padažas su paprikų gabaliukais ir pupelėmis
Sumaišykite visus ingredientus.
Gvakamolės padažas
Sutrinkite avokadus ir sumaišykite su prieskonių mišiniu. Jei norite, įdėkite grietinės. Palikite pastovėti apie 10 minučių. Tinka kaip visų meksikietiškų valgių priedas.
Atsiliepimai