Ingredientai

Druska žiupsnelis
Avokadai 2 vnt.
SANTA MARIA GUACAMOLE mirkomojo padažo mišinys 1 pakelis
Mangai 0.5 vnt.
SANTA MARIA SALSA česnakinis padažas 1 indelis
Sezamų aliejus 0.5 šaukštelio
Kalendros 2 šaukštai
Avokadai 2 vnt.
Švieži, lengvi, intensyvaus skonio, grietininiai mirkomieji padažai ir užpilai. Šie padažai tinka prie visų Tex Mex“ patiekalų – ką pasirinksite, priklauso tik nuo Jūsų skonio. O geriausia tai, kad galite maišyti ir kaitalioti, kad gautumėte naujų skonio niuansų.

Gaminimo eiga

CHIPOTLE aitriųjų paprikų majonezas

Sumaišykite visus ingredientus.
CHIPOTLE aitriųjų paprikų majonezas

Mangų gvakamolė

Sumaišykite avokadus su GUACAMOLE mirkomuoju padažu ir sudėkite mango kubelius.
Mangų gvakamolė

Salsos padažas su paprikų gabaliukais ir pupelėmis

Sumaišykite visus ingredientus.
Salsos padažas su paprikų gabaliukais

Gvakamolės padažas

Sutrinkite avokadus ir sumaišykite su prieskonių mišiniu. Jei norite, įdėkite grietinės. Palikite pastovėti apie 10 minučių. Tinka kaip visų meksikietiškų valgių priedas.
Gvakamolė
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai