Ingredientai
Vištienos šlaunelių
9 vnt.
Aliejaus
60 ml
Česnako
3 skiltelė
Kmynai
1 šaukštelis
Aitriosios paprikos milteliai
0.5 šaukštelis
Sojos padažas
1 šaukštelis
Tabasko padažo (pagal skonį)
1 šaukštelis
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
Išspauskite česnako skilteles ir sumaišykite su padažais, prieskoniais ir aliejumi.
Marinatu užpilkite vištų blauzdeles ir palikite šaldytuve trims valandoms.
Blauzdeles kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių arba griliuje. Ar iškepė, galite patikrinti įsmeigus medinį pagaliuką - iš mėsos turi sunktis skaidrus skystis be rausvo atspalvio.
Patiekite su špinatų lapeliais, šviežiais bazilikais, vyšniniais pomidorais ir alyvuogėmis.