Ingredientai
Miltų
2 puodelis
Cinamono
1 šaukštelis
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Rapsų aliejaus
0.5 puodelis
Cukraus
0.5 puodelis
Rudasis cukrus
0.5 puodelis
Kiaušiniai
1 vnt.
Vanilinio cukraus
1 šaukštelis
Prinokęs bananas
2 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
4 vnt.
Obuolių
1 vnt.
Graikiniai riešutai
1 puodelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Nulupkite bananus, obuolį, nuskuskite morkas ir sutarkuokite bulvių tarka.
Riešutus susmulkinkite.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir cinamoną.
Kitame dubenyje išsukite vanilinį cukrų su aliejumi, cukrumi ir ruduoju cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išsukite.
Į kiaušinių plakinį supilkite tarkuotas morkas, obuolį ir bananus. Gerai išmaišykite.
Suberkite miltų mišinį ir išmaišykite.
Suberkite riešutus, išmaišykite ir tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.
Iš kepimo formos pyragą išimkite tik šiam pravėsus.