Ingredientai
Miltų
1.5 puodelis
Cukraus
1.5 puodelis
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Cinamono
2 šaukštelis
Kiaušiniai
2 vnt.
Moliūgai
2 puodelis
Tirpinto kokosų aliejaus
0.5 puodelis
Vanilės ekstraktas
0.5 šaukštelis
Grietinės
100 ml
Cukraus pudra
3 šaukštelis
Maskarponės sūris
4 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir sutrinkite į tyrę.
Viename dubenyje sumaišykite birius produktus, kitame – kiaušinius, moliūgų tyrę, aliejų ir vanilės ekstraktą.
Sumaišykite viską tarpusavyje.
Gautą tešlą išpilstykite į keksiukų formeles (nepilkite iki pat viršaus) ir kepkite 20 minučių.
Kremui suplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standumo ir sumaišykite su maskarponės sūriu. Konditeriniu švirkštu kremą užtepkite ant atvėsusių keksiukų viršaus.