Gaminimo eiga

Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Cukinijas nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Cukinijas ir pomidorus supilkite į puodą, įpilkite puodelį vandens ir užkaiskite ant mažos ugnies.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Morkas sutarkuokite ir suberkite į kepamus svogūnus. Išmaišykite ir kepkite toliau. Pagardinkite pipirais druska. Įspauskite česnakus.

Kai morkos suminkštės, o svogūnai pagels, supilkite į puodą su cukinijomis.

Pagardinkite druska, pipirais. Virkite dar apie 10 minučių. Jei daug skysčio, atidenkite ir padidinkite ugnį.

Išpilstykite į paruoštus stiklainius, pripilkite iki pat viršaus, užsukite sterilų dangtelį ir apverskite. Apverstus palikite kol atvės.