Ingredientai
Apelsinai
50 g
Prinokęs bananas
50 g
Obuolių
50 g
Krakmolas
15 g
Sluoksniuota tešla
200 g
Cukraus pudra
5 g
Labai smulkiai kapotų mėtų lapelių
1 šakelė
Braškės
40 g
Kiaušiniai
200 g
Kiaušiniai
200 g
Krakmolas
50 g
Kvietiniai miltai
50 g
Gaminimo eiga
Obuolius, apelsinus ir bananus supjaustykite 1,5 cm dydžio gabalėliais ir apvoliokite krakmole.
Mikseriu suplakite desertų tešlą ir iš jos aplink vaisių gabalėlius formuokite į spurgas panašius rutuliukus. Juos sudėkite į iki 170 laipsnių įkaitintą gruzdintuvę.
Kepkite, kol rutuliukai taps gelsvai rudi. Paruoštą desertą sudėkite į lėkštę, pabarstykite cukraus pudra ir papuoškite mėtos šakele.
Desertų tešlai paruošti mikseriu išplakite kiaušinių baltymus, tada sudėkite krakmolą ir vėl plakite iki vientisos masės.