Ingredientai
Sviestas
60 g
Varškė
200 g
Rikotos sūris
250 g
Maskarponės sūris
150 g
Citrinos
1 vnt.
Kiaušiniai
4 vnt.
Cukraus
70 g
Medus
70 g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu, sudėkite į kepimo formą, išlyginkite, kepkite 10 – 15 minučių.
Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su rikota ir maskarpone, įdėkite cukraus ir medaus, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį, galiausiai sudėkite citrinos žievelę ir sultis.
Užliekite masę ant pagrindo, pakratykite formą, kad neliktų oro. Kepkite pastatę formą ant indo su vandeniu 60 – 75 minutes 150 – 160 laipsnių temperatūroje.