Ingredientai
Ievagrybių
12 vnt.
Kiaulienos faršas
300 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Lapinės salotos
100 g
Sojų padažas
2 šaukštas
Čili pipirai
1 vnt.
Aliejaus
4 šaukštas
Pikantiškas užkandis.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite ir sudėkite į faršą. Pagardinkite druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite.
Pievagrybius nuplaukite, nupjaukite kotelius. Kepurėles įdarykite paruoštu faršu, stipriai įspausdami į kepurėles. Apkepkite grybus įkaitintame aliejuje po 4 min. iš abiejų pusių. Supilkite sojų padažą, uždenkite dangčiu ir patroškinkite dar 2 min.
Salotas nuplaukite ir stambiai suplėšykite. Pipiro ankštį supjaustykite žiedeliais. Pagardinkite druska, aliejumi ir apšlakstykite laimo sultimis. Viską išmaišykite ir patiekite su pievagrybiais.