Ingredientai
Miltų
150 g
Sviestas
50 g
Baltasis sausas vynas
50 ml
Cukraus
1 šaukštas
Kiaušinio trynys
1 vnt.
Aliejaus (kepti)
1 l
„Crème Bonjour“
250 g
Malti kvapieji pipirai
1 šaukštas
Cinamono
1 šaukštelis
Citrinos
1 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Į miltus įtarkuokite šaltą sviestą ir sumaigykite.
2. Į tešlą supilkite vyną, suberkite cukrų, druską, įdėkite trynį.
3. Iškočiokite tešlą ir suformuokite vamzdelius, kepkite karštame aliejuje, atvėsinkite.
4. Į „Crème Bonjour“ įmaišykite kvapiuosius pipirus, cinamoną, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir sudėkite į konditerinę rankovę.
5. „Crème Bonjour“ įspauskite į vamzdelius, apibarstykite milteliniu cukrumi.