Ingredientai
Moliūgai
500 g
Burokėliai (marinuoti)
500 g
Fetos sūris
200 g
Rukolos
100 g
Graikiniai riešutai
80 g
Alyvuogių aliejus
6 šaukštas
Gaminimo eiga
Moliūgą supjaustykite stambiais gabalais ir iškepkite orkaitėje, suvynioję į foliją. Svarbu neperkepti, kad neištižtų.
Burokėlius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir taip pat iškepkite orkaitėje, suvynioję į foliją.
Iškepusius moliūgus supjaustykite kubeliais ir apkepinkite keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus, kad gražiai apskrustų.
Burokėlius sumaišykite su moliūgais bei rukola ir suberkite į dubenį. Apibarstykite paskrudintais graikiniais riešutais bei susmulkintu fetos sūriu, pašlakstykite aliejumi, pagardinkite žolelėmis ir patiekite.