Ingredientai
Žuvies filė
600 g
Citrinų sultys
1 vnt.
Miltų
1 šaukštas
Kiaušiniai
2 vnt.
Duonos džiūvėsėliai
3 šaukštas
Migdolų
3 šaukštas
Aliejaus
2 šaukštas
Petražolės
1 sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Žuvies filė nuplauname, nusausiname, supjaustome porcijos dydžio gabalėliais. Pašlakstome citrinos sultimis ir apibarstome pipirais.
Kiaušinius išplakame, sudedame miltus ir viską sumaišome. Žuvies gabalėlius apvoliojame gautoje masėje, po to apibarstome duonos džiūvėsėliais ir migdolais.
Aliejų įkaitiname ir kepame žuvį ant vidutinio karštumo ugnies 8-10 min. Papuošiame petražolėmis ir patiekiame į stalą.