Ingredientai
Vyšniniai pomidoriukai
4 vnt.
Kanapių sėklos
1 šaukštelis
Maltų linų sėmenų
1 šaukštelis
Petražolės
3 šakelė
Porcijos: 1
Skubantiems, bet sveikai užkąsti norintiems akordeonistas Martynas Levickis siūlo šviesių kopūstų,rukolos ir pomidorų salotas.
Gaminimo eiga
Smulkiomis juostelėmis supjaustykite kopūstą ir išklokite jomis lėkštę. Sudėkite rukolos salotas, užbarstykite susmulkintas petražoles, pašlakstykite citrinos sultimis.
Supjaustykite perpus vyšninius pomidorus ir išdėliokite lėkštėje pagal nuotaiką.
Užbarstykite grūstomis kanapių sėklomis ir sėmenimis, pagardinkite druska.
Jei norisi, keletas šlakelių alyvuogių aliejaus nepakenks.
Su salotomis dera skrudinta juoda duona su sėklomis.