Ingredientai
Konservuotos pupelės
450 g
Salsa padažas
4 šaukštas
Kmynai
1 šaukštelis
Česnako
2 skiltelė
Čederio sūris
1.5 stiklinė
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Porcijos: 4
Tai greitai pagaminamas patiekalas, nes picos pagrindui naudojama gatava šaldyta tešla, o su įdaru taip pat nereikia daug vargti.
Gaminimo eiga
Sudėkite tešlą į skardą, suformuokite aukštesnius kraštelius. Pabadykite šakute. Kepkite 225 laipsnių orkaitėje 7-10 min., kol švelniai parus.
Trintuvėje ar mikseryje sutrinkite pupeles, petražoles, pusę kiekio (2 šaukštus) Salsa padažo, kmynus, aitriųjų paprikų padažą ir česnaką.
Ant karšto picos pagrindo sudėkite gautą masę. Apibarstykite sūriu, smulkinta raudonąja paprika ir svogūnais. Kepkite apie 10 min., kol išsilydys sūris.
Atskirame indelyje sumaišykite grietinę ir likusį Salsa padažą. Patiekite jį su pica.