Ingredientai

Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Nupjaukite duonos pluteles ir sutarkuokite duoną burokine tarka.

2. Apelsinų džemą sumaišykite su citrinos sultimis, cinamonu, maltais gvazdikėliais, tarkuotu muskato riešutu.

3. Duoną sumaišykite su uogiene ir sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą pyrago kepimo formą.

4. Gerai suspauskite, užtieskite kepimo popieriumi, prislėkite ir palikite šaldytuve per naktį.

5. Išimkite iš formos. Apliekite ištirpintu šokolado ir sviesto mišiniu ir tolygiai aptepkite viršų ir šonus (šokolado ir sviesto mišinys turėtų būti jau kiek atvėsęs, bet dar pakankamai skystas).

6. Dėkite valandai į šaldytuvą.

7. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų ir aptepkite torto viršų.