Ingredientai
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Sausainius sudėkite į plastikinį maišelį ir sutrupinkite (galite sutrinti ir rankomis).
Sausainių trupinius sumaišykite su kambario temperatūros sviestu, prireikus įpilkite šiek tiek vandens.
24 cm skersmens kepimo formos dugną ir kraštus išklokite kepimo popieriumi.
Sausainių mišinį sukrėskite į formą ir šiek tiek palaikykite šaldytuve.
Į plastikinį maišelį įdėkite baltąjį šokoladą ir išlydykite vandens
dubenyje arba mikrobangų krosnelėje.
Inde išmaišykite maskarponės sūrį, sudėkite išlydytą šokoladą ir lengvai įmaišykite standžiai išplaktos grietinėlės.
Įdaru tolygiai padenkite pyrago formą, palikite šaldytuve sustingti.
Sustingusį tortą išimkite iš formos.
Papuoškite braškėmis ar šaldytomis šilauogėmis.